Aanpak van de trolleys

Vanaf januari 2019 kwam de zaak in een stroomversnelling. Nu kunnen vrijwilligers veel voor elkaar krijgen, maar werken met 600 Volt gelijkstroom is alleen weggelegd voor professioneel personeel. Het was dus een geduldoefening tot de uitnodiging door Connexxion om bussen voor behandeling tussen het toch al overvolle programma (denk o.a. aan de ombouw van twee trolleys tot T 2.0) te zetten. Maar daar kwam dan half maart de oproep om het eerste voertuig te brengen voor de isolatiemeting. Kort daarop kwam de mededeling dat een tweede trolley gebracht kon worden. Nog geen twee weken later ontstond helderheid voor een derde trolley en op maandag 15 april kwam het bericht dat ook aan de vierde trolley gewerkt kon worden. In de komende vier maanden zal dus een hoop werk verzet moeten worden. Gelukkig was er ook sprake van meevallers. Per saldo bleek de toestand van de STA-trolleys en van ‘onze gast’, de Gentse trolleybus 11 minder slecht dan van te voren werd gevreesd. We zullen per voertuig een beschrijving geven.

Vorige Bericht

1 Reactie

  1. Een WordPress commentator 3 januari 2019

    Hoi, dit is een reactie.
    Om te beginnen met beheren, bewerken en verwijderen van reacties, ga je naar het Reacties scherm op het dashboard.
    Avatars van auteurs komen van Gravatar.

Laat een reactie achter

© 2019 Stichting Trolleymaterieel Arnhem

Website ontworpen door Stojanowicz