Dodge bovenleidingwagen

In de seriebeschrijving mag de Dodge, de voor- malige bovenleidingwagen van het Gemeente Vervoerbedrijf Arnhem, niet ontbreken. Helaas is het niet gelukt om vaardige handen te vinden voor het weer rijdbaar maken van dit bedrijfs- voertuig. Bij inspectie bleken alle onderdelen nog aanwezig. Maar de verouderde motortech- niek blijkt remmend te werken op de animo om de wagen weer aan de praat te krijgen.

Ook bleek het niet mogelijk om het schilderwerk uit te besteden. De STA-vrijwilligers geven er de voorkeur aan om aan de bussen te werken. We geven de moed nog niet op en blijven op zoek naar een oplossing. Tips voor het benaderen van bedrijven die als vriendendienst willen insprin- gen zijn vanzelfsprekend zeer welkom. Het zou mooi zijn als de Dodge mee kan pronken in de evenementen rond 70 jaar trolleynet Arnhem in september van dit jaar.

Verder Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 Stichting Trolleymaterieel Arnhem

Website ontworpen door Stojanowicz